hr en de it fr si cz hu sk pl ru
tel. + 385 1 4666-000   mob. + 385 98 235-203   e-mail. info@rost.hr

O nama

Osnovna djelatnost trgovačkog društva ROST savjetovanje d.o.o. je povezivanje fizičkih i pravnih osoba kod zasnivanja odnosa kupoprodaje, najma, zakupa i ostalih raspolaganja nekretninama, nalaženje nekretnina na tržištu, savjetovanje u vezi s poslovanjem nekretninama, te općenito posredovanje u pravnom prometu nekretnina.


Nekretnine su izuzetno značajne za svako tržišno gospodarstvo i subjekte koji u njemu djeluju, bez obzira radi li se o pojedincima ili pravnim osobama. Pojedincu vlastita nekretnina za stanovanje predstavlja jednu od temeljnih egzistencijalnih potreba, dok pravnoj osobi kupnja, prodaja ili zakup nekretnine predstavlja mogućnost aktiviranja njezine gospodarske vrijednosti i značajnu investicijsku odluku.

Brojni parametri utječu na vrijednost nekretnine (položaj, veličina, trenutna i sezonska kretanja ponude i potražnje, izgradivost zemljišta, inflacija, kupovna moć, kretanje tečaja i kamatnih stopa, uvjeti kreditiranja i dr.). Sve navedeno govori da donošenje pravilne odluke u vezi svakog raspolaganja nekretninom zahtjeva veliku stručnost, razboritost i poznavanje tržišnih prilika.  


Djelatnici trgovačkog društva ROST savjetovanje d.o.o. imaju znanje, iskustvo i povjerenje klijenata koje su stjecali i dokazivali na tržištu nekretnina tijekom punih 27 godina radeći na poslovima posredovanja i savjetovanja u prometu nekretnina.   


Navedeno znanje, iskustvo i povjerenje dokazujemo dugom listom zadovoljnih klijenata, od kojih posebno i s ponosom izdvajamo ugledne domaće i inozemne tvrtke i zastupstva, zastupnike Hrvatskog sabora, djelatnike većine ministarstava Republike Hrvatske i ureda državne uprave, djelatnike međunarodnih organizacija, djelatnike veleposlanstava stranih država u Republici Hrvatskoj, banke, osiguravajuće kuće, sportske klubove, te brojne druge fizičke i pravne osobe.

ROST savjetovanje d.o.o. registrirano je kod Trgovačkog suda u Zagrebu, član je Hrvatske gospodarske komore i potpisnik Izjave o prihvaćanju Pravila
poslovanja posrednika u prometu nekretnina Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

U suradnji s odvjetničkim uredom svojim klijentima osiguravamo sve pravne usluge vezane za pravni promet nekretnina, primjerice:

- upis u zemljišne knjige,
- upis u katastar zemljišta,
- sastavljanje ugovora i drugih isprava,
- rješavanje vlasničkih odnosa i dr.

Vaše povjerenje je naša obaveza. 

Uz srdačan pozdrav,

Robert Misbrener

direktor
© 2015. sva prava pridržana, ROST savjetovanje d.o.o.